Zvezda zasluženo pobedila.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u večitom derbiju u okviru 19. kola Evrolige rezultatom 88:72.

Crvena zvezda je bila bolja tokom većeg dela meča, a Partizan je u jednom trenutku imao šansu da preokrene utakmicu i napravi istorijski povratak.

PROČITAJTE JOŠ

„Apsolutna zaslužen pobeda Crvena zvezde koja je od prve sekunde bila dominantna. Postojao je tračak nade kada je Partizan imao dva šuta za tri poena od kojih je jedan bio otvoren i to je u psihološkom smislu moglo da bude svašta, ali kada se sve gleda, Partizan nije bio svojo. Željko je tražio petorke, a Partizan je bio neprepoznatljiv. Moglo je da bude ubedljiviji, a sa druge strane kada je Zvezda igrala slabije, Partizan to nije znao da iskoristi. Partizan je odigrao jedan od najslabijih napačačkih mečeva uz onaj u Madridu i falilo je kreacije. Ne možeš nikoga da dobiješ sa 11 asistencija ni jednu Albu“, rekao je u analizi posle utakmice Mića Berić u našem studiju.

Rekao bih da je Zvezda uz pomoć Partizana držala kontrolu do kraja. Imala je Zvezda loš period na startu drugog poluvrmeena i nekoliko promašenih napada i Partizan tu nije uspeo d auhvati priključak. Tu je Željko bio besan na Tristana zbog nekih odluka u napadu. Partizan je imao šansu da se trojkom Smita vrati kada je Zvezda naivno izgubila loptiu i to je bio bitan trenutak“.

Kompletnu analizu pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO  Bolomboj nakon derbija sa Partizanom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar