EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Barselona ima tri pobede u isto toliko mečeva u Evroligi

Trener Barselone Rodžer Grimau prokomentarisao je pobedu svog tima protiv Partizana u Beogradu rezultatom 92:83 u 3. kolu Evrolige.

Katalonci su vodili većim delom meča i na kraju zasluženo slavili, iako je Partizan pretio u nekoliko navrata.

PROČITAJTE JOŠ:

„Odlična utakmica. Prva četvrtina je bila ključna. Dobra tranzicija. U trećoj četvrtini smo znali da će Partizan pritisnuti, ali smo izdržali taj nalet i pokušali da nađemo najbolje situacije za nas. Odlično smo igrali u odbrani. Nije bilo lako. Na kraju, uspeli smo da pobedimo“, rekao je Grimau.

Barselona je kontrolisala skok, što je možda bio i presudan faktor na ovom susretu.

„Kontrolisali smo skok u obe faze. Imali smo 16 ofanzivnih skokova. To je baš dobro za tim. Kontrolisali smo i izgubljene lopte. Igrali smo na pametan način. Znali smo da, ako im damo lake poene, meč će biti težak za nas. Timska pobeda. Mislim da je to jedini način da pobediš ovde. Zaista smo srećni, posebno kako smo delili loptu i branili se kao tim. U drugom poluvremenu, kada stvari nisu bile baš povoljne, bili smo na terenu i pobedili. Zaista sam srećan jer nemamo mnogo vremena tokom sezone. Ali, mislim da smo porasli, posebno proteklog meseca kroz utakmice. Zbog toga sam srećan“.

Kratko je prokomentarisao i atmosferu, jer je beogradska Arena bila krcata.

„Neverovatna atmosfera. Zadovoljstvo je biti ovde. Iskusio sam Pionir i volim da igram u Pioniru, ali i ove je neverovatno“, završio je Grimau.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar