Foto: Printscreen X / Mateo Andreani

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Olimpijakos na startu nove sezone u Evroligi, a kraj meča doneo je neprijatne scene.

Bilo ih je i u ranoj fazi utakmice kada je Skoti Vilbekin iz Fenera zbog jezive povrede završio meč u prvoj četvrtini.

PROČITAJTE JOŠ:

Povreda jednog od najboljih u svom timu i jednog od najiskusnijih igrača u Evroligi nije omela tim Šarunasa Jasikevičusa da pobedi učesnika prošlosezonskog Fajnal-fora.

Na kraju meča su se treneri, Šarunas Jasikevičus i Jorgos Barcokas pozdravili, ali kada su razmenili nekoliko rečenica, strasti su uzavrele.

Jasikevičusa je nešto iznerviralo, rekao je to svom kolegi, Barcokas mu nije ostao dužan, počeli su da viču jedan na drugoga, pa da se unose međusobno jedan drugom u lice i na kraju su se između njih stvorili Najdžel Vilijams-Gos i ostali igrači da ih razdvajaju kako ne bi došlo do skandala i tuče trenera.

Sve se završilo posle četrdesetak sekundi, a većih posledica srećom nije bilo.

Vejd Boldvin je imao 19 poena, 5 skokova i 7 asistencija kod pobednika. Pratio ga je Najdžel Hejs-Dejvis sa 15 poena, dok je Bonzi Kolson imao 10 poena i 9 skokova.

Boban Marjanović je za 15 i po minuta na terenu imao 8 poena, 4 skoka i 1 asistenciju, dok je Marko Gudurić imao 4 poena i 2 asistencije.

Na drugoj strani se sa 15 poena istakao Mozes Rajt. Šakil Mekisik je imao 13, Saša Vezenkov 11, a Filip Petrušev 9 poena.

BONUS VIDEO: Pariz – Crvena zvezda, prvo poluvreme

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar