Srpski košarkaš Boriša Simanić podelio je utiske kada bi mogao da se vrati radu na parketu.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Čovek koga je nacija zavolela posle velike žrtve podnete na Mundobasketu u Manili, kada je posle meča s Južnim Sudanom ostao bez bubrega, došao je da gleda Crvenu zvezdu protiv Asvela u Areni.

PROČITAJTE JOŠ:

Boriša je u Manili bio i životno ugrožen zbog udarca koji je zadobio od Nunija Omota i srećom posledice nisu bile teže, pa je podelio utiske.

„Odlično, odličan je osećaj biti među ‘delijama’ na utakmici. Moj oporavak ide stvarno odlično, analize su dobre i nadam se da ću uskoro krenuti da treniram“, kazao je Simanić.

Otkrio nam je i kako ide oporavak i da se za dva meseca očekuje da će možda početi da radi sa loptom.

„Za neka dva meseca treba da vidimo kako bubreg reaguje na napor i ako sve bude u redu mogu da krenem sa radom. Oko Nove godine? Recimo. A na terenu, ne znam. Još uvek nije sigurno, ali… bitno da analize budu kako treba“.

Fali mu lopta i to ne krije, pa je došao u iskušenje da uzme i onu koju su momci iz publike šutirali za nagradu.

„Video sam na poluvremenu, ovaj momak kako je šutirao za neku nagradu, uzeo bih i ja loptu, ali još je rano“, kroz smeh je kazao Boriša.

Prokomentarisao je kao neverovatno i to što se opet našao uz Novaka Đokovića, koji je došao da gleda Zvezdu, nekoliko nedelja nakon što su zajedno bili i na balkonu ispred Skupštine Beograda.

„Šta da kažem, rezultat govori sve. Nadam se da će i u drugom poluvremenu nastaviti u istom ritmu i da će doći do pobede“, rekao je Simanić.

BONUS VIDEO: Kakva serija na startu, Zvezda trojke 6 od 6

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare