Treća epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Sportski podcast kakav ste čekali je na Nova.rs, a u standardnom terminu čeka vas toliko zanimljivih priča između dva kola Evrolige. „Pick and roll“ vrtimo na našem portalu od 20 časova, a domaćin u našem studiju je Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Večiti su imali polovičan učinak u 6. kolu, Crvena zvezda je savladala Bajern u Areni (74:68), dok je Partizan posle drame u poslednjim sekundama pao na gostovanju Baskoniji (84:83).

Zašto je Željko Obradović poludeo u Vitoriji, kako je Mića Berić video provokacije Zeka Ledeja i Džejmsa Nanelija pre pobedničkih slobodnih bacanja Čime Monekea i kakav efekat bi mogla da ima partija Tristana Vukčevića?

PROČITAJTE JOŠ

„Svi smo prolazili kroz to, i mi smo ranije pričali i svašta radili, sad ima 300 kamera što srećom u ono vreme nije bilo“, uz osmeh je otkrio Berić šta su radile i njegove generacije.

Detaljno je pričao i o Milošu Teodosiću, a iznenadilo ga je što je u dresu Olimpijakosa bio defanzivac godine grčkog prvenstva 2010. Zato je uzvratio sjajnim pričama iz reprezentacije i kako je legendarni Dušan Duda Ivković (sa)čuvao magičnog plejmejkera dok su bili deo velikana iz Atine.

Analizirali smo i Zvezdinu pobedu nad Bajernom, uz trojku Jaga dos Santosa za veliko slavlje i sve ono što donosi neverovatno energični brazilski plejmejker.

Da li crveno-beli mogu da iznenade u Barseloni (petak, 20.30) i šta nas čeka u kumovskom okršaju Obradovića i Dimitrisa Itudisa u Areni (četvrtak, 20.30)? Dotakli smo se i odličnih izdanja Virtusa i Valensije (obe ekipe su na 5-1), nesrećne milanske Olimpije, spornih situacija i neverovatnih sudijskih odluka koje su rešile meč Fenerbahče – Olimpijakos, kao i čuda zvanog Đanmarko Poceko.

Više je razloga da u vrhu teksta pogleda treću epizodu podcasta „Pick and roll„.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll – epizoda 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar