Stigla je i 23. epizoda podcasta "Pick and roll" na Nova.rs, u kojoj je Novica Veličković pričao kao nikad - o emocijama, živcima, plakanju posle utakmice, Teodosiću i Jokiću, naravno Partizanu i Zvezdi.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju su bili domaćin Miroslav Mića Berić i Novica Veličković, bivši reprezentativac i legendarni kapiten Partizana, zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

„Ja sam gledao njih i uvek sam se čudio kako da 30 poena, kako da 20 i ne umori se, a ja uđem na šest minuta i ne mogu da hodam posle toga. Dnevna rutina, ne mesečna, ne godišnja, nego dnevna je jako bitna i to im (igračima, p.a) stalno ponavljam. Ne možeš jednom da glavom ne dođeš na trening. Ljudima mora da bude jasno, ne znam kad će se roditi plejmejker kao što je Miloš Teodosić, to koliko on vidi ispred i kakvu glavu ima… Nikola Jokić je sigurno najbolji košarkaš na svetu trenutno, toliko dominira, njemu dodaš i on nađe najbolje rešenje“, poručio je naš gost.

PROČITAJTE JOŠ

U standardnom terminu čeka vas mnogo zanimljivih priča, nekadašnji krilni centar i sada tim menadžer KK Mega bio je emotivan kao malo kad i otkrio je brojne anegdote. Često sam sebe iznenadi koliko je nekad miran, ali priznaje da mu i živac i dalje radi, da često razmišlja kao igrač, i da je po odlasku u igračku penziju našao ono što ga i dalje drži u košarci.

Osvrnuo se na odlazak u penziju Nemanje Bjelice, sa kojim je bio i cimer u nacionalnom timu, otkrio je za čime najviše žali iz igračkih dana a takođe je u vezi sa dresom Srbije, zbog čega je plakao celu noć… Za Nikolu Jokića i Miloša Teodosića je rekao su jedinstveni i neponovljivi, prisetio se i dočeka na čuvenom balkonu u Beogradu i to posle srebrne medalje.

Zajedno sa Mićom Berićem analizirali smo i ono što se dešavalo protekle nedelje u Evroligi, sa naglaskom na večite. Bilo je priče o pobedi Partizana nad Baskonijom (87:83) i porazu od Reala (76:88) u Areni, Novica je posebno nahvalio Marija Hezonju, istakao moć Reala i koga se plaši do kraja, dotakli smo se i kalkulacija za plej-in.

Novica Veličković i Miroslav Mića Berić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Analizirali smo i partije Tea i Nemanje Nedovića u trijumfu Crvene zvezde nad Virtusom (94:79), dok je tom meču prethodio poraz srpskog prvaka kod kuće od Panatinaikosa (76:89). Srpski prvak u petak gostuje Realu, pa čeka Olimpijakos i za kraj igra sa Efesom u Istanbulu.

Šta nas još čeka u preostala tri kola Evrolige, protrčali smo i kroz raspored, stanje na tabeli i prognoze ko od ekipa bi mogao da završi na kojoj poziciji. Šta smo sve zanimljivo pričali, a bilo je zaista dosta toga, možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ u videu na vrhu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Najbolje od Nemanje Bjelice u Evroligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar