Foto: Srdjan StevanovicSrdjan Starsport

Predsednik Partizana oštar.

Ostoja Mijailović, predsednik košarkaškog kluba Partizan, oglasio se preko Instagrama nakon što su navijači Partizana na utakmici protiv Makabija u nekoliko navrata uputili glasne poruke protiv Aleksandra Vučića, predsednika Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

Tokom susreta protiv „ponosa Izraela“ u više navrata se u Areni čulo „Vučiću pe**ru“, ovog puta i od strane organizovanih navijača crno-belih, zbog čega se Mijailović oglasio putem Instagrama, podelivši snimak sa utakmice:

„KK Partizan je danas jedan od najgledanijih i najorganizovanijih klubova na svetu. Od gotovo nestalog kluba, kakav je bio pre pet godina do današnjeg stanja koje teži savršenstvu, prošlo je mnogo neprospavanih noći, ulaganja i odricanja! Hvala velikom broju najjiskrenijih navijača koji Partizan čine velikim, i bez čijih ulaganja kroz kupovinu karata ne bismo mogli ovoliko.

Najoštrije osuđujem one koji naše utakmice koriste za ispoljavanje ličnih frustracija, bacajući čvrste predmete u teren, zbog čega klub plaća basnoslovno velike kazne.

Takođe najoštrije osuđujem i one koji lično na našim utakmicama protestuju protiv sopstvene države, mi kao klub bez ulaganja te iste države ne bismo bili na nivou na kom smo danas. Obećao sam i ispunio do sada puno stvari. I sada obećavam da nećemo dozvoliti da nam pojedinci uništavaju klub koji danas može da služi za primer mnogima“, napisao je Mijailović na Instagramu.

BONUS VIDEO Skandalozno skandiranje Grobara na meču protiv Novog Pazara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare