Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Žoc nije popustio.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović je na konferenciji za medije nakon pobede nad Monakom u 12. kolu Evrolige od 89:85 izrazio veliko zadovoljstvo zbog trijumfa svojih igrača:

„Veoma sam srećan što smo pobedili u ovoj fantastičnoj utakmici, koja je ličila na onu od prošle nedelje protiv Panatinaikosa. Kao i prošle nedelje, verovali smo u pobedu i igrali sa velikom energijom kad se lomilo“, rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

PROČITAJTE JOŠ...

Trener Partizana je govorio i o detaljima koji su prelomili utakmicu.

„Monako je u prvom poluvremenu imao devet ofanzivnih skokova, a celo drugo poluvreme i produžetak pet. Imali smo mnogo izgubljenih lopti zbog čega su oni imali više poseda, ali u košarci pobeđuje onaj ko više pogodi. Prvo poluvreme smo odigrali veoma loše u napadu, ali smo to popravili u nastavku“, dodao je Obradović.

Osvrnuo se na trojku Majka Džejmsa, a na pitanje da otkrije šta se krilo iza posldnje odbrane je imao spreman odgovor:

„Utakmica traje 40 minuta i u nekim trenucima se zna šta treba da radimo. To je nešto između nas, mene i mojih igrača. Ne pada mi na pamet da to delim sa drugima. Molimo bih vas da me razumete. Imamo sledeće utakmice ovde, zašto bih ja davao informacije šta smo se mi dogovorili? To je između nas. Da ne bude da ne želim da komentarišem, ali smo imali dogovor tu i prethodnu odbranu i znamo kako ćemo i dogovaramo se u zavisnosti od situacije. Kada se vidi minutaža, kako sam vodio tim, dolazimo do toga da su neki igrači bili izuzetno opterećeni. Igramo novi meč u četvrtak, zato je važno da se ostali uključe i da daju doprinos protiv Milana. Sigurno je da smo radili na tome, insistiramo, svaki trening, svaki video, svaki tajm-aut ponavlja se da idu na skok i u napadu i odbrani. Ne samo ja, nego svi pomoćnici. Svaki pojedinačno i to je to“, istakao je Obradović.

BONUS VIDEO Trojka Majka Džejmsa u poslednjim trenucima meča protiv Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar