Baskonia vs KK Partizan Foto:Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

Nekadašnji košarkaš Partizana, a danas bek Baskonije Kodi Miler-Mekintajer imao je zanimljivu reakciju posle pobede nad Virtusom iz Bolonje.

Navijačima italijanskog kluba se neće svideti način na koji je prozvao Italijane, pošto je Baskonija u plej-inu uspela da pobedi Virtus 89:77 i ode u plej-of Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ:

Miler-Mekintajer već neko vreme nije samo poenter, već sve više razigrava saigrače i meč je završio sa po 8 poena i asistencija i 7 skokova.

To ga nije sprečilo da posle pobede obuče provokativnu majicu sa natpisom „Bolognese enjoyer“, što bi u prevodu značilo da je uživalac paste bolonjeze, ili u prenesenom značenju da je „pojeo Virtus“.

Objavio je to i na društvenim mrežama zbog čega su brojni navijači ljutito počeli da mu odgovaraju i podsećaju ga na neke pređašnje poraze i nazivaju ga pogrdnim imenima.

Markus Hauard je u petak uveče predvodio Baskoniju sa 28 poena, Met Kostelo je imao 19, a Tadas Sedekerskis 16. U Virtusu je Toko Šengelija imao 16 poena, Danijel Heket 13, po Belineli, Kordinije i Lundberg po 10 poena.

Baskonija će u plej-ofu Evrolige igrati protiv prvoplasiranog Real Madrida, pošto se pobedom nad Virtusom domogla osmog mesta elitnog takmičenja.

BONUS VIDEO: Momenti evroligaške sezone koje nećemo zaboraviti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare