Podeli:
Foto: NOVA S

Voditelj Ivan Ivanović ugostio je Jelenu Obućinu, Slobodana Georgieva i Gorana Dimitrijevića u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanović" koja se emituje na televiziji Nova S.

Ivanović je sa direktorom “Newsmax Adria” Slobodanom Georgievim i TV licima Jelenom Obućinom i Goranom Dimitrijevićem, koja sa autorskim pečatom vode emisiju “Pregled dana”, razgovarao o tome zašto je vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi “United Media” pokrenula produkciju novog informativnog programa, koji će do kraja godine prerasti u poseban televizijski kanal sa centrima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

PROČITAJTE JOŠ

Oni su prvo izneli svoje utiske o tome kako su startovali sa programom.

“Išli smo na iskustvo i znanje. Mi smo uređivački i sadržajno jako zadovoljni, a sve ostalo biće sve bolje i bolje”, rekao je na početku razgovora Goran, dok se Jelena složila sa njim da je najvažnije da su dobro startovali i istakla da u svojoj emisiji nemaju nikakvih drugih ograničenja sem profesionalnih:

PROČITAJTE JOŠ

“Imaćemo mogućnost da, sa malo stava, jer to jeste autorski pečat, saopštimo ljudima šta se desilo tog dana”.

Georgiev je zatim istakao da postoji veliki disbalans na televizijskoj sceni, te otuda i potreba za protivtežom i formiranjem novog kanala koji će ljudima dati mogućnost drugačijeg, profesionalnijeg pristupa.

Šta je još na tu temu rekao možete pogledati u videu sa početka teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.