Podeli:
Foto: EPA-EFE/KIMMO BRANDT

Neki saveti koje smo dobili od naših starijih prate nas kroz ceo život i njima se često vodimo. Neke od najvećih svetskih zvezda otkrili su koje rečenice su njima zauvek ostale urezane u sećanju i koje primenjuju u svakodnevnici.

Glumaac Rajan Rejnolds svojevremeno je istakao da je ljubaznost jedna od najvažnijih vrlina, pa se tako tokom svoje dugogodišnje karijere uvek trudio da ostavi dobar utisak na ljude.

Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

“U Kanadi govorimo da postoje ljudi koji se ulizuju nadređenima, a šikaniraju podređene. Ne želite da ikada budete takvi. To je jako važno. Jer tip koji vam donosi kafu jednoga dana će voditi studio. Zvuči kliše i otrcano, ali ljubaznost… U karijeri sam imao uspona i padova i primetio sam da kad god padnem verovatnije je da će mi neko pružiti ruku ako sam bio fin prema svima.”

Američki glumac Morgan Friman vodi se mišlju da je spokoj u duši najvažnija stvar za jednog čoveka.

“Spokojno hodaj kroz buku i žurbu prepoznajući mir koji se nalazi u tišini.”

Džordž Kluni pamti savet svoje tetke koji se tiče alkohola, a glumac ga je jednom prilikom otkrio:

Foto: EPA-EFE/KIMMO BRANDT

“Nikad ne mešaj pića. To mi je rekla moja tetka Rouzmari kad sam joj tražio najbolji savet. Nikad ne mešaj vino i vodku.”

Glumica Mindi Kolind podelila je jednom prilikom savet svoje majke, a odnosi se na ljubav.

“Moja mama je uvek govorila: “O svojoj vezi treba da sudiš ne na osnovu toga kako se osećaš kada si sa svojim dečkom, već kako se osećaš kada nisi sa njim.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar