Podeli
Foto: German police

Nemački tužilac Hans Kristijan Volters izjavio je danas da je devojčica Medlin Meken ubijena ubrzo nakon što je kidnapovana.

Kako je preneo Dejli mejl, tužilac Volters, koji vodi istragu protiv Bruknera, rekao je da je policija otkrila kako je osumnjičeni pričao o otmici, silovanju i ubijanju devojčica u razgovoru preko onlajn četa sa jednim pedofilom.

U jednom trenutku pisao je o svojoj bolesnoj želji da “uhvati nešto malo i koristi danima”, a na pitanje o tome šta ako ga uhvate rekao je: “Pa, ako su dokazi uništeni…”

“Moje lično mišljenje je da je on relativno brzo ubio devojčicu, verovatno je zlostavljao, a zatim je ubio”, rekao je Volters.

“Verujemo da je naš osumnjičeni počinio dalje zločine, posebno seksualne zločine, u Portugalu, ali možda i drugde poput Nemačke”, dodao je tužilac.

Volters je dodao da je želeo da prikupi što više dokaza pre nego što se suoči sa Bruknerom, kako bi imao što jači slučaj protiv njega.

Inače, Kristijan Brukner (43) se već nalazi u zatvoru u Nemačkoj gde služi kaznu zbog silovanja i pljačke jedne 72-godišnje Amerikanke koja je kao turista bila u Portugalu nekoliko meseci pre nestanka Medlin.

Komentari

Vaš komentar