Podeli:
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Policija još nije potvrdila da li je u Cetingradu reč o ubistvu i samoubistvu u mladoj porodici, ali sve upućuje upravo na porodično nasilje i taj scenario.

Nakon pucnjave koja se dogodila jutros pre 8 sati preminuli su supružnici M.M., rođena 1984. godine, i godinu stariji D.M. Iza sebe su ostavili troje maloletne dece.

Prema onome što su istražitelji dosad utvrdili uviđajem, D.M. je nakon što je došao u kuću supruginih roditelja u kojoj je ona bila s decom i majkom, prvo upucao nju, a onda ubio sebe. Neke neslužbene informacije govore o tome da je M.M. još neko vreme pokazivala znakove života, ali je lekari Hitne pomoći nisu uspeli spasiti.

U kući je bila i majka M.M. koja je bila na spratu sa svojim unučićima, a kada se nakon pucnjeva spustila u prizemlje, zatekla je stravičan prizor.

I meštanka je agenciji Hina rekla kako sve upućuje na to da je muž jutros ubio ženu, a odmah potom i sebe. Nije želela da odgovori na pitanje da li zna kakvi su problemi doveli do tako tragičnog čina, nego je kratko rekla da “svi mi imamo neke probleme”.

Indeksu je jedan od stanovnika Slunja, u kojem su takođe mnogi poznavali ovaj bračni par, rekao kako je u porodici već bilo porodičnog nasilja i da je ubijena već ranije bila pretučena te da je pobegla od kuće. Rekao je kako je niko, od policije do socijalne službe, nije zaštitio.

Ovakav scenario potvrđuje i to što je, prema pisanju Večernjeg lista, pokojni suprug bio prijavljen za porodično nasilje i da je imao izrečenu meru zabrane prilaska supruzi koja je bila na snazi.

Komentari

Vaš komentar