Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Stranka slobode i pravde (SSP) osudila je danas incident ispred zgrade parlamenta u ponedeljak uveče, u kojem su aktivisti Srpske napredne stranke napali jednu ženu, i optužila funkcionere naprednjaka da su "komandovali huliganima" pred skupštinom.

„Grupe huligana koje se noćima penju na naše krovove, pale baklje i sa razglasa puštaju uvredljive navijačke pesme, Vučić je ovaj put poslao ispred Skupštine da prete i tuku svakog ko javno pokaže neslaganje sa režimom koji je spreman da žrtvuje zdravlje naroda radi opstanka na vlasti“, navela je SSP u saopštenju.

Ta stranka je navela da su tim „huliganima“ komandovali poslanik SNS Vladimir Đukanović, zatim članovi Glavnog odbora Bratislav Jugović i Damir Handanović, kao i opštinski funkcioneri sa Zvezdare, Rakovice i Vračara.

„Naredbu za prekid štrajka glađu kao i razlaz okupljenih huligana izdao je Aleksandar Vučić koji je time još jednom dokazao da je lično on odgovoran za verbalno i fizičko nasilje koje njegove pristalice u sprezi sa kriminalcima sprovode nad građanima Srbije već punih osam godina“, dodaje se.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare