Foto: Promo

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je da su se danas predstavnici SzS-a posebno istakli u napadima na Aleksandra Vučića, Nebojšu Stefanovića, Anu Brnabić i sve one koji se naporno bore da spasu živote građana Srbije.

„U trenutku kada se predsednik Srbije ličnim zalaganjem trudi da obezbedi respiratore koji znače život Dragan Đilas, Boško Obradović i svi oni okupljeni u Đilasovom SzS-u, smeju se kineskoj donaciji, smeju se novim respiratorima, smeju se epidemiolozima koji danonoćno rade kako bi pomogli svojim građanima“, piše u saopštenju SNS-a.

SNS navodi da se predstavnici SzS „hvataju za laspus“ dr Darije Kisić Tepavčević koji je napravila, kako su istakli, preumorna od rada, pričajući o prvom registrovanom slučaju u Srbiji.

„Napadaju je i provlače kroz svoje blato umesto da se ponude da pomognu građanima Srbije“, navode beogradski naprednjaci.

Kako su naveli, ne vredi ni demantovati njihove laži, jer ih demanti ne zanimaju.

„U nastavcima nam daju gluposti, bizaran humor i laži. Ali priznajemo da od uništitelja Srbije nismo očekivali ništa drugo od onoga na šta su nas navikli – laži i izmišljanje afera, jer očigledno nemaju šta drugo da ponude“, napominje se u saopštenju i dodaje da se ceo svet bori protiv pandemije, a SzS za svoj rejting.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram