Foto:Screenshot; Draško Marković

Nije pametno to što je Draško Marković uradio, ali se ništa strašno nije desilo, rekao je Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma, odgovarajući na pitanje da li će nešto preduzeti protiv izvršnog direktora za ljudske resurse u toj kompaniji koji je oteo mikrofon Mariniki Tepić, vređao je i onemogućio joj da održi konferenciju za novinare.

„Nije pametno to što je uradio, ali mislimo da se ništa strašno nije desilo. On nije vređao Mariniku Tepić ni po jednom osnovu, pa samo mogu da kažem da je Tepić bila ponovo u dvorištu Telekoma. Tu radi 2000 ljudi, uznemireni su zbog prisustva novinara. Radićemo svoj posao, fokusiraćemo se na rezultate. Gospođu Tepić niko neće dirati“, rekao je Predrag Ćulibrk.

PROČITAJTE JOŠ...

Podsećamo, Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde i bivša narodna poslanica, pre dva dana onemogućena je da privede kraju konferenciju za novinare posvećenu malverzacijama u Telekomu. Njoj je mikrofon oteo Draško Marković, izvršni direktor za ljudske resurse u Telekomu, funkcioner SNS i bivši radikal, i poručio okupljenima: „Udaljite se, sklanjajte se ispred Telekoma“.

On je Tepićevoj rekao da “radi za Đilaka i Šolaka”, da „upada u televiziju sa Boškićem“ i slično. Konferencija je potom završena. Konferencija se održavala ispred sedišta Telekoma, koji je većinski u državnom vlasništvu, odnosno svih građana Srbije.

Foto:Screenshot/Facebook/SNS Beograd

Sudeći po navodima Tepićeve na Tviteru, podataka sa sajta Agencije za borbu protiv korupcije, ali i medijske arhive, Marković je član Glavnog odbora SNS, a trenutno obavlja funkcije izvršnog direktora za ljudske resurse u Telekomu i član je Izvršnog odbora u toj kompaniji. Član je Skupštine FK Crvena zvezda.

Prema podacima sa sajta Agencije, njegova plata u Telekomu iznosi 400.751 dinara.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare