Pokret slobodna Srbija reagovali su večeras na skandiranje ispred stana u kojem žive deca Dragana Đilasa, navodeći da se večeras se u Beogradu dogodio klasičan čin političkog terora. Oni tvrde da je režim Aleksandra Vučića, pokušavajući da zastraži građane i opozicione lidere, a koristeći se tehnički proizvedenom bukom u vidu unapred snimljenog navijačkog skandiranja, demonstrirao nedopustivi čin zastrašivanja dece jednog opozicionog lidera. Iako su građani na režimske bakljade u realizaciji huliganskih grupa odgovorili još glasnijim svakodnevnim protestima, režim je i dalje uporan u želji da zastraši narod Srbije, navodi se.

Pokret Slobodna Srbija s gađenjem osuđuje kukavičko delovanje režima Aleksandra Vučića usmereno protiv  gospodina Dragana Đilasa, njegove porodice, te svih ostalih porodica i dece koja žive u blizini, a našle su se ne svojom krivicom na meti režima Aleksandra Vučića.   

Ovim putem Pokret Slobodna Srbija poziva sve opozicione političke faktore, udruženja za zaštitu ljudskih prava te institucije da se svi ujedinimo u javnoj osudi večerašnjeg napada na svetost porodice svakog državljanina Republike Srbije.

Decu vam nećemo oprostiti!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare