Foto: Printscreen N1

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) u Čačku osudio je večeras protestno okupljanje predsednika Dveri Boška Obradovića i njegovih pristalica na gradskom trgu u vreme policijskog časa, ocenivši da je time "poslao lošu sliku" o Čačanima.

„Umesto da iskoristi priliku i građanima se obrati iz institucije u koju je biran – Narodne skupštine gde je za to i plaćen, on je ispoljio svoj karakter i utekao s megdana, ali je pohrlio na gradski trg u Čačku da pošalje najgoru moguću sliku“, piše u saopštenju SPS.

SPS kaže da reaguje jer Obradović kao javna ličnost ugrožava tuđe živote izlazeći na ulicu tokom zabrane kretanja, te „potencijalno stvara opasnost da današnjom podrškom od oko trideset ljudi proširi virus i da sve što je do sada učinjeno i čega su se razumni gradjani pridržavali bude uništeno jer on mora da odskoči od opozicionog bloka i nametne se kao lider“.

SPS pita da li će taj gest biti sankcionisan kao što je bilo unošenje motorne testere u zgradu RTS-a u Beogradu.

Uz procenu da će se „uskoro ova situacija koja je zadesila čitav svet smiriti“, Gradski odbor SPS u Čačku piše da, „kada dođe vreme za izbore, tada neka svako izađe pred te iste građane sa svojim programom i ima hrabrosti da bude zaokružen ili precrtan“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare