Foto:TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ nr

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas traži od tviteraša da identifikuju osobu koja ga je, kako tvrdi, fotografisala u jednom kafiću u kojem se sastao sa generalom Sretom Malinovićem.

Ðilas je, naime, objavio snimak na kojem se vidi kako u kafić ulazi osoba za koju predsednik SSP tvrdi da ga je fotografisala sa Malinovićem.

„Na snimku koji gledate je čovek koji je imao informaciju gde ćemo se i kada na kafi naći general Malinović i ja. Došao je deset minuta pre nas, promenio dva stola, da bi lakše slikao. Slikao dve sekunde pošto sam ušao u kafić. Potpuno spreman. Posle pola sata se pojavio tekst na Kuriru“, tvrdi Ðilas na snimku koji je podelio.

Na snimku je izmonitirana i naslovna strana Kurira na kojoj piše: Velike promene kod demokrata, Ðilas smenjuje Lutovca, na čelo DS postavlja generala Sretu Malinovića.

Ðilas zaključuje da je osoba koja ga je, po njegovim tvrdnjama fotografisala, radnik BIA ili je, kaže, BIA javila Kuriru „da ćemo se naći i mesto gde će se to desiti i kada će se to desiti“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

On je pozvao svakog ko prepozna osobu na snimku da ga obavesti porukom ili na neki drugi način – ko je i za koga radi.