Zoran Kesić u svom stilu otkriva tajnu blistave kože i jake kose!

Podeli:

Nova epizoda podcast-a "Snaga uma" je pred vama i to sa vrlo mladolikim gostom - Zoranom Kesićem! Početna tema razgovora je bila spona između odgovornosti i vaspitanja, načina na koje nas od malih nogu postavljen osećaj za sramotu i odgovornost kasnije vodi kroz život i karijere, kao što je vodio i Zorana Kesića - TV autora koji nas zasmejava, često informiše, iznosi jasne stavove, ispravlja krive Drine, ali nikad ne prelazi tu finu liniju odgovornosti.

Naravno, kroz razgovor su se nametnula i mnoga druga pitanja kojima je vredelo posvetiti pažnju. Kako danas izgledaju „dva ljubavna tima“ Zorana Kesića, a kako je televiziju doživljavao nekad? Da li treba prvo bacati svoje đubre ili đubre u komšiluku, kako bismo zaradili pravo da svoje bacimo? Da li isključivost prema odvratnim ljudima dolazi s godinama? I kako Zoranu Kesiću polazi za rukom da tokom svih ovih decenija na televiziji niti stari, niti ćelavi, nego mu je naprotiv, koža sve mekša i sjajnija? Ovo su samo neke od tema koje je Kesić rasvetlio u svom stilu, tako da je razloga da ne propustite ovu epizodu na pretek.

POGLEDAJTE JOŠ

Šta god da se dešava, tebi je savest mirna, jer govoriš istinu, ili govoriš ono za šta veruješ da je istina. Svaka reč u našoj emisiji je ono za šta mi verujemo da je istinito. Nismo ništa slagali. Nismo ništa svesno zaobišli, jer taktiziramo i znamo da možda ne bi trebalo tako pa ćemo reći onako. Ne. Sve je istina, sve je ono što mi mislimo. Onda ti ne može niko ništa. Mogu da te ukinu. Može da te nema. Ali ne možeš da osećaš grižu savesti iz koje dolaze razne druge traume, opadanje kose, koža se ljušti, pa one stvari ne možeš da radiš, pa postaneš debeo… Pogledajte mene na primer, ja sa svojih 45 godina izgledam bolje nego što sam izgledao kad sam imao 25 godina! Dakle, sada ide teorija o pakovanju istine u male kreme, koje mogu biti i losioni… (smeh) I tako dakle pogledajte moju kožu kako je lepa i glatka, pogledajte moj volumen, pogledajte kako se sija! To je sve zbog istine i zbog spoznaje da nisam svoju savest i svoju profesiju, koja mi je jako bitna, nisam svoje vaspitanje koje su mi dali roditelji zago*nao lažima. Dakle, nisam u obavezi da lažem“, rekao je Zoran Kesić i istakao da mu je zato bilo mučno gledanje intervjua Dijane Hrkalović.

"Meni je teško palo gledanje dvočasovnog intervjua Dijane Hrkalović, jer sam video ženu koja dva sata mora da govori neistinu, da bi sebe sačuvala i da bi se dodvorila nekome ko bi mogao da je sačuva. Dva sata govoriti ono što moraš da govoriš je jako naporno! Ja patim zbog nje dok je gledam, jer vidim da nije lako postići to da ti se na licu ne primeti očigledna laž. Zamišljam sebe, kako bi bilo meni da moram dvadeset minuta da govorim laž i da to neko snima. Meni bi se sve videlo. Meni žena, još dok smo se zabavljali, sve videla!", objasnio je Zoran Kesić u razgovoru sa Miljanom Nešković u novoj epizodi podcasta Snaga uma, koju vam preporučujemo da pogledate što pre, dok je vruća!

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: Milan St. Protić: Imamo ministra levičara koji neuspešno glumi Musolinija

Komentari

Vaš komentar