Vladimir Gajić u DLZ: Naravno, bojkot!

Podcast 15. sep. 202109:06 > 11:02
Podeli:

Advokat i šef pravnog tima Narodne stranke Vladimir Gajić gost je večerašnjeg 177. izdanja prvog srpskog političkog špageti isterna Dobar, loš, zao.

Nedelju dana posle gostovanja Aleksandra Jovanovića Ćute, Marko Vidojković i Nenad Kulačin odlučili su da razgovaraju sa predstavnikom stranke koja je najviše prozvana u prošloj epizodi.

Gajić je govorio o tome kako vidi drugi ekološki ustanak, celu tu priču oko „zelene agende“, ali i na goruća pitanja koja se tiču društva i odnosa u opoziciji.

„Svestan sam da sami ne možemo ništa da uradimo na predstojećim izborima. Čak i da se si ujedinimo nije sigurno da bismo pobedili u Beogradu. Za Narodnu stranku su kao koalicioni partneri prihvatljivi Stranka slobode i pravde i Demokratska stranka“, rekao je Gajić koga su voditelji prekinuli u sred odgovora da li tu vidi i Dveri.

Na pitanje, kakak je njegov stav po pitanju izlaska na izbore pod postojećim uslovima, koji očigledno neće biti drastično promenjeni u odnosu na prethodne, Gajić je odgovorio – Naravno, bojkot.

Novo izdanje DLZ možete da pogledate večeras od 20 sati samo na portalu Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar