Tijana Kondić ovih dana promoviše svoj roman "Buka", a u podcastu "Život na srpskom" priča o svemu što je prošla posle uspeha filma "Nataša" Ljubiše Samardžića, po kojem je cela Srbija zna.

Tijana se priseća kako je s projekcija filma „Nataša“ izlazila, jer „nije mogla da gleda samu sebe kako umire“, ali ovom prilikom otvoreno priča i o svemu što se dešavalo posle uloge koja ju je proslavila dok je bila tinejdžerka – od pokušaja da upiše glumu i traženja sopstvenog izraza u različitim projektima, preko selidbe u Izrael do ličnog iskustva koje joj je poslužilo kao inspiracija za novi roman.

Govori o sopstvenoj spremnosti da se upušta u izazove i o uvek spakovanoj torbi nasred dnevne sobe, o umetnosti koja je uzbuđuje i dalje, a priliku da je lično sretnete imate 15. decembra, kad će u Delfi knjizari kod SKC-a održati promociju romana „Buka“.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

Pogledajte još:

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)