"Deda Milorad" piše najzabavnije i najpopularnije recenzije aktuelnih filmova i serija, njegovim preporukama verujemo, a njegove kritike čitamo s osmehom i potrebom da se uključimo u razgovor, kao kad s prijateljima ćaskamo o onome što smo gledali. U podcastu "Život na srpskom" upoznajemo čoveka koji stoji iza ove neobične internet persone - Milorada Milovanovića.

Mićko nam priča o tome kako je postao „deda“ sa svojih 30 godina i posle dva otkaza, koliko serija prati u ovom trenutku i zašto mu je bitna „Čudesna šuma“.

Otkriva nam tajne Netflixa i šta Srbija gleda van regularnog TV programa. Prognozira kad će domaći film odmaći od „velike drame i urnebesne komedije“ i koja domaća serija će sutra postati novi „Bolji život“.

Pročitajte još:

I, naravno, daje nam neke super preporuke filmova i serija – za svakog ponešto od Deda Milorada.

***

„Život na srpskom“ je novi lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)