"Sačuvaj leto za mene" hit je leta 2021, a Milan Stanković, poznatiji kao Sevdah Baby, u novom "Životu na srpskom" govori o atmosferi na žurkama ovih dana, životu umetnika u izolaciji i svojim načinima da ostane normalan.

Sevdah Baby se upravo vratio sa žurke u Crnoj Gori, kaže da tamo korone kao da nije ni bilo. Priseća se, s druge strane, apokaliptične atmosfere u vreme kad je pravio album „Dekameron“. A priča i o tome kako se ježi na „svi su oni isti“, reakcijama na klip „Barbara, the singing bot“ i tome zašto takve remikse više ne pravi.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar