Ljilja Zdravković o jakim ženama i pričama iz bekstejdža

Podcast 26. avg. 202116:09
Podeli:

Ljiljanu Zdravković zna cela rok scena, a u novoj epizodi podcasta „Život na srspkom“ vodi nas u bekstejdž koncerata iz svog ugla - kao pevačica benda The Bite, ali i kao novinarka, voditeljka, PR menadžerka... I kao žena u svetu kojim dominira „muška energija“.

Po čemu su žene u rokenrolu drugačije i sa čime se sve susreću pre nego što stanu na binu? Šta za nju znači biti „jaka žena“ danas? A šta znači biti „pravi muškarac“? Ko je najbolji frajer na sceni? Kako je startuju i zašto blokira ljude na društvenim mrežama? Šta joj je bitno da izgovori (pa makar se zeznula), a šta nikad ne iznosi javno? Zašto je muzika postala osetljiva tema? Ljilja Zdravković nema problem da priča o tome.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

Pogledajte još:


„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar