Ko je Nemeš, 10 godina posle „Velikog brata“

Podcast 30. sep. 202116:19
Podeli:

Nikola Nemešević Nemeš je imao 22 godine kad ga je ceo region upoznao kao učesnika rijaliti šoua "Veliki brat". Šta se sve dešavalo posle, kako sad gleda na tu epizodu svog života, kako je celu priču sumirao na aktuelnom albumu "Stare priče" i ko je zapravo Nemeš danas - otkriva u novom podcastu "Život na srpskom".

Pogledajte još:

Nemeš i Marijana bili su te 2011. najinteresantniji TV par, bili su zvezde „Velikog brata“, a njihova turbulentna veza odvijala se pod lupom medija. Ipak, Nemeš je u rijaliti ušao s potpuno drugim ambicijama, a deset godina kasnije nam priča kako je sve izgledalo iz njegovog ugla, sa čime se sve suočio, borio, nosio da bi stigao tu gde je sada, gde je srećan i svoj.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar