Ikodinović u DLZ: Ko preuzme Jug, biće u dilu sa Vučićem

Podcast 09. jun. 202110:15
Podeli:

Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović gost je 167. izdanja prvog srpskog špageti isterna Dobar, loš zao.

Pošto je i sam veliki navijač Partizana, pod čijom kapicom je godinama igrao, svestan je da ova vlast i država nisu sposobne da se suprotstave navijačima.

„Ko god sada da preuzme Jug, biće u dilu sa Vučićem. Kada je Margaret Tačer krenula da rešava probleme sa navijačima, poručila je – ili će suspednovati fudbal, ili će se stvari dovesti u red. Tako je i bilo“, rekao je Ikodinović.

On je rekao da je u politiku ušao kako bi pomogao da se ovo zlo pobedi, a njegove ambicije ostaju na nivou sporta.

„Ako je to mesto ministra sporta ili gradskog sekretara za sport, u redu, ali ja pre svega želim da se sport vrati među školsku decu kao nekada“, dodao je on.

Ikodinović je naglasio da je spreman da izađe na crtu Aleksandru Šapiću u Beogradu, ako se tako nešto bude tražilo od njega, ali je siguran da njegov saigrač iz reprezentacije neće biti novi gradonačelnik Beograda.

Kada je reč o srpskoj opoziciji, on je taj pojam dosta suzio.

„Za mene je prava opozicije ovoj vlasti okupljena oko Vuka Jeremića i Dragana Đilasa. Boško Obradović se nešto udaljio“, rekao je Ikodinović.

Novu epizodu DLZ možete da pogledate na našem portalu već od 20 sati, a TV premijera je na Nova S u 23h. Reprizni termini su u četvrtak u 10,30 i u subototu u 23.

Komentari

Vaš komentar