Vuk Cvijić u DLZ: Nema granice između države i mafije

Podcast 26. maj. 202109:16 > 10:04
Podeli:

Novinar nedeljnika NIN Vuk Cvijić gost je 165. izdanja prvog sprskog političkog špageti isterna Dobar, loš, zao. U svojevrsnom nastavku epizode od prošle nedelje, Cvijić tvrdi da jasna granica izmedju države i mafije i Srbiji ne postoji.

„Ne da ne postoji borba države protiv kriminala, već nema granice između nje i mafije. Svaki trag u priči o kriminalnim radnjama vodi do državnog i partijskog vrha, što je i očekivano tamo gde postoji organizovani kriminal“, rekao je Cvijić.

Prema njegovim rečima, navijači i ekipa oko Veljka Belivuka su obični izvršioci poslova, a ne vrh nekog mafijaškog klana.

„Videćemo kako će da izgleda odbrana Belivuka, ali nikada se nije desilo da neko ko je uhapšen progovori o vezama kriminala sa vlašću“, dodao je Cvijić.
On je govorio i o minsterioznim smrtima, naročito inspektora Dejana Jovića i advokata Vladimira Cvijana.

DLZ premijerno možete da pogledate već od 20 sati na našem portalu, a tv premijera je od 23 sata na Nova S. Reprizno televizijski termini su u cetvrtak od 10,30 i u subotu od 23 sata.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar