Grčka, leto 2021: Na šta srpski turisti mogu da računaju

Podcast 01. jul. 202116:12 > 16:58
Podeli:

Letovanje u Grčkoj 2021. tema je novog podcasta "Život na srpskom" u kojem pretresamo sve detalje koji bi srpske turiste mogli da zanimaju pre nego što se upute u neko od omiljenih letovališta - od uslova za ulazak u Grčku, preko mera koje su tamo na snazi, trendova i cena, do netačnih informacija koje bi mogle da ih brinu.

Gost podcasta je Saša Zarić, vlasnik turističke agencije i zaljubljenik u Kefaloniju – iz iskustva otkriva na šta sve treba da obratite dodatnu pažnju i zbog čega može da se desi da vas vrate s aerodroma, koga testiraju na granicama, da li stvarno moraju da se nose maske na ulici, ali i zašto su aranžmani poskupeli, kakve su cene tamo, koje su najtraženije destinacije, a zašto su neke izbrisane iz ponude…

Pogledajte još:

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar