Dr Slobodan Prvanović: Vučiću je mesto u zatvoru

Podcast 23. jun. 202109:21 > 09:31
Podeli:

Fizičar dr Slobodan Prvanović prvi put je bio gost u podcastu / emisiji Dobar, loš, zao.

Zahvaljujući njegovom životnom pozivu, bilo je reči o Teoriji katastrofe koja govori o tome da nikada ne znamo koja će i kada kap vode, ili zrno peska da dovede do elementarne nepogode.

„Ne verujem u postojanje paralelnih svetova i portala, ali Teorija katastrofe je nešto sasvim drugo. Ko zna, možda je to zrno peska upravo Rio Tinto, a možda i nešto drugo“, rekao je Prvanović.

Prema njegovim rečima, opozicija nema šta da pregovara sa Vučićem, već treba da isporuči jedinstvene zahteve i da se posveti alternativnim načinima za obaranje vlasti.

„Verujem da postoje četiri alternativna načina za rušenje ove vlasti. Prvi je da se pobune zaposleni u javnim institucijma. Drugi je upad spolja u institucije poput onog na Univerzitet u Beogradu. Treći je građanska pobuna, a četvrti je ustanak“, istakao je Prvanović.

On je naglasio da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću odavno mesto u zatvoru zbog kršenja Ustava i zloupotrebe funkcije.

Novu epizodu DLZ možete da pogledate već od 20 sati na našem portalu, a televizijska premijera je na Nova S odmah posle utakmice Portugal – Francuska.

Komentari

Vaš komentar