DLZ i Danilo Ikodinović: Grobari dižu ustanak!

Podcast 09. jun. 202120:00 > 20:27
Podeli:

Hrabar i odvažan potez navijača Partizana, koji su skandirali protiv predsednika Srbije na nedavnoj utakmici košarkaša crno-belih i Mege, obeležio je nedelju za nama, i po oceni autorskog tandema DLZ predstavlja početak opšteg ustanka protiv Aleksandra Vučića. Zato i ne čudi što su ove srede ugostili proslavljenog vaterpolistu Danila Ikodinovića, poznatog navijača Partizana. S tim u vezi, DLZ je zvanično „zatražio uzimanje u zaštitu“ velikomučenice Gordane Uzelac, koja je još jednom morala da trpi psihičko nasilje od pomahnitalog predsednika Srbije, kojeg je skandiranje sa tribina uznemirilo više nego DLZ, a to nije lako postići.

Ono što predsednika nije uzmemirilo jeste hapšenje njegovog vernog sluge Aleksandra Jovičića o čemu, verovali ili ne, ništa ne zna, ali zato dobro zna šta se desilo sa njegovim nešto vernijim slugom, u sukobu sa „Hijenama“, jer ga je ovaj odmah telefonom obavestio da je napravio (dogovoreno?) sr..e.

U Magarećem kutku DLZ analizira koliko je vraćanje vitamina uznemirilo Prorođenog, koliko je siguran u Čaletovim rukama, da li ga je Miša Vacić pozvao telefonom da mu se pohvali kako je u nekakvom rimskom ćumezu salutirao visoko podignutom desnom rukom i kako izgleda uspavanka na Pinku.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar