Dobrica Veselinović u DLZ: Na izbore u više kolona sa jednim kandidatom

Podcast 01. dec. 202109:00
Podeli:

Predstavnik Pokreta Ne davimo Beograd Dobrica Veselinović, direktno sa bojnog polja u Šapcu, gost je 188. izdanja prvog srpskog političkog špageti isterna Dobar, loš, zao.

Prepričavajući detalje sa blokade mosta u Šapcu koju su pet minuta pre kraja prekinuli bager, motke i gumeni čekići, Veselinović ističe da je blokada puteva nelegalan ali legitiman protest.

– U Srbiji ne postoji zakon koji važi za sve. To smo videli ne samo u Šapcu. Građani moraju da se brane i potvrđujem da je situaciju u Šapcu napeta – kaže Veselinović.

Prema njegovim rečima, pitanje izlaska opozicije u jednoj koloni na predstojeće parlamentarne i beogradske izbore nije „na dnevnom redu“.

– Istraživanja jasno govore da na izbore treba da izađemo u više kolona i da na taj način pokrijemo kompletno opoziciono biračko telo. Slažemo se da opozicija treba da ima zajedničkog opozicionog kandidata i da treba da se dogovorimo o nenapadanju i zajedničkoj kontroli izbora – dodaje Veselinović.

U novoj epizodi DLZ, Veselinović govori i o tome da li će biti kandidat zajedničke liste sa Akcijom Nebojše Zelenovića i Pokretom Aleksandra Jovanovića Ćute, šta bi uradio sa Beogradom na vodi i izgradnjom metroa, kao i koliko se raduje konačnom susretu sa Goranom Vesićem na sudu.

Novo izdanje DLZ možete da pogledate već od 20 sati na naše portalu.

Bonus video: Utisak nedelje – Milica Vučković, Dobrica Veselinović i Boban Stojanović 

Komentari

Vaš komentar