DLZ „Što ja volim taj seks“: Vidimo se u septembru

Podcast 28. jul. 202119:55
Podeli:

Prvi deo emisije obeležilo je slavljenje slobode izražavanja Partizanovih navijača sa istočne tribine, ali i tumačenje misterioznih transkripata iskaza Veljka Belivuka pred tužiocem, odnosno njegovog razgovora sa advokatom, koji je ili izmišljen ili nije bio poverljiv, kako to osnove krivičnog postupka nalažu.

U poslednjoj epizodi u sezoni, prvi put otkako DLZ postoji, gosti su bili autori emisije, a pitanja im je postavljala publika, tačnije tviteraški DLZ korpus. Nenad Kulačin i Marko Vidojković pričali su o tome da li su za monarhiju, govorili su o svojim kolumnama, bilo je dosta uspešnih i neuspešnih imitacija i škakljivih pitanja, a u susretu sa mnogobrojnim pohvalama pokazali su po ko zna koji put svoju izuzetnu skromnost.

Publika je imala jedinstvenu priliku da se malo bolje upozna i sa lepšim delom DLZ, koji se na žalost ne nalazi pred kamerama, već u režiji, producentkinjom Bojanom i rediteljkom Jovanom, pre svega jer su autori slabovidi, pa nisu mogli da pročitaju pitanja gledalaca sa video bima, već su njih dve morale da im ih čitaju.

Oni su ih u svojim slušalalicama pomno pratili, ali, usled intelektualnih ograničenja, pitanja nisu ponavljali naglas, več su odmah prelazili na odgovore. Budite, dakle, spremni na interakciju, to jest na dosta čitanja sa ekrana, kako biste bili skroz u toku s ovim otkačenim intervjuom.

U „Magarećem kutku“ moći ćete da čujete predsednika Vučića kako se hvali time što će Telekom vašim parama papreno platiti prenose Premijer lige, Anu Brnabić kako muca, Sarapu kako se dopisuje sa ljubavnikom ili ljubavnicom, dok preko puta njega premijerka ushićeno blebeće o ko zna čemu, ali i poluhrabrog Gorana Vesića, koji sme da pije vodu iz bazena ujutru, a veliko je pitanje da li bi smeo to da uradi i uveče. Uživajte u ovoj veseloj epizodi i radujte se novoj sezoni – septembar je tu, odmah iza ćoška.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar