Novinar Srđan Škoro gost je nove epizode Dobar, loš, zao. Čovek koji se svojevremeno pobunio protiv sistema vlasti Aleksandra Vučića i zbog toga ostao bez posla, insistira na tome da je upravo pobuna potrebna da bi se pobedila Srpska napredna stranka.

– Pobuna nije revolucija, malo je blaži oblik delovanja. Nama je upravo ona potrebna – pobuna protiv korupcije i kriminal, sa jasnim zahtevima i bez odustajanja. Nema razilaženja bez uspeha – smatra Škoro.

Prema njegovim rečima, potrebno je da ljudi izađu iz svog komoditeta i da uđu u ono što često nazivamo blatom.

– Jasno je šta moramo da uradimo ako hoćemo da ostvarimo neki rezultat na predstojećim izborma. Građani očekuju nestranačke kandidate, novu snagu i energiju – kaže Škoro.

On tvrdi da su vlast i opozicija u Srbiji mera našeg stava i savesti i da zato očekuje da će se, oni koji bi trebalo da se dozovu savesti, to i učiniti.

Škoro je govorio i o tome da li bi i pod kojim uslovima on bio spreman da bude predsednički kandidat ispred opozicije, kao i koga to vidi kao sledećeg dobitnika ordena Srpske pravoslavne crkve.

Novu epizodu DLZ možete a pogledate na našem portalu već od 20 sati.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)