Stiže Nova godina, nema razloga da se ne razveselite, uz vesele teme kojima obiluje poslednja ovogodišnja epizoda podkasta "Dobar loš zao".

Nenad Kulačin i Marko Vidojković pozdravili su šenlučenje u Zubinom Potoku, kao uvertiru za novogodišnju ponoćnu pucnjavu, ali i kao vatreno ćebe kojim je vlast neuspešno pokušala da pokrije amonijačka isparenja kod Pirota.

Voditelji su se upitali koliko bi imena sa „Kurtijeve“ liste „srpskih kriminalaca“ trebalo da se nađe u predmetima Zagorke Dolovac, a izrazili su i zadovoljstvo što je Rusija svojom božićnom čestitkom Evropi sama pokazala šta je i kakva je.

POGLEDAJTE JOŠ

Gost Deda Mraz i ove godine je Slobodan Sloba Georgiev!

Pošto je 2022. potpuno omanula, logika autora bila je da ne može gore u 2023. Sam Deda Mraz je, avaj, rekao da će nam biti sve gore i gore. U veseloj atmosferi koja je u nekim trenucima bila na ivici svađe, govorilo se o haubicama pred Kosovom, o srpskoj raspadajućoj opoziciji, a Deda Mraz je u nastupu optimizma izjavio da pretnje novinarima ne treba shvatiti baš tako ozbiljno, jer on režim smatra kukavičkim. Nazdravilo se i povlačenju iz skupštinske procedure Zakona o policiji.

U Magarećem kutku Ana Brnabić je došla na ideju da Aljbina Kurtija neko podržava!

DLZ, bez praznične pauze, istovremeno na našem portalu i YouTube!

BONUS VIDEO: DLZ i Mladen Mrdalj: Vučić je debelo sumnjiv Moskvi

Komentari

Svi komentari (0)