Gost nove epizode prvog srpskog političkog špageti isterna Dobar, loš, zao bio je advokat Čedomir Stojković. Osvedočeni borac protiv ruske agresije na Ukrajinu i putinovskog uticaja na Srbiju, pažnju javnosti zavredeo je tokom gostovanja na jednoj režimskoj televiziji gde ga je više nego sočno opsovao lider SRS Vojislav Šešelj. U podcastu DLZ ekskluzivno je otkrio da je formirao specijalni tim "TIPARS" koji će objavljivati imena Putinovih agenata u Srbiji.

On, za razliku od mnogih sagovornika u DLZ, tvrdi da Srbija neće uvesti sankcije Rusiji.

– To se neće desiti, jer je Putin doveo Vučića na vlast i naš predsednik mu je dužan. Sećate se da mu je Putin uručio orden za izvanrednu poslušnost. Da je hteo, Vučić je mogao da vrati taj orden Putinu odmah kada je počeo rat u Ukrajini i da se na taj način pridruži Evropi – ističe Stojković.

Prema njegovim rečima, Vučić ostaje na vlasti zahvaljujući KGB tehnikama, istim onim uz čiju je pomoć na vlast u Rusiji došao i Putin. Takođe se dotakao i ruske politike, koje na žalost, u Srbiji ima gde god da se okrenete.

– Novih lica nema zato što se primenjuju obaveštajne tehnike vladanja narodom. Istim tim tehnika su na vlast došli i Putin i Vučić – zaključio je on i istakao zašto misli da nećemo da uvedemo sankcije Rusiji.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Pogledajte celu emisiju podcasta Dobar Loš Zao sa Čedomir Stojkovićem kao gostom:

Komentari

Svi komentari (0)