DLZ i Nebojša Zelenović: Moja tri „NE“

Podcast 02. jun. 202109:09 > 09:10
Podeli:

Bivši gradonačelnik Šapca i lider Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović gost je 166. epizode Dobar, loš, zao.

Brani odluku o izlasku na lokalne izbore u Šapcu, rekao je da ne bi “sada ni sedeo sa autorima DLZ da je predao gl grad bez borbe”.

„Još nisam izgubio izbore u Šapcu, jer o našim tužbama za izbornu krađu ćute svi sudovi pa zbog toga naši odbornici ne učestvuju u radu lokalnog parlamenta“,  rekao je Zelenović.

On veruje da nije napravio grešku što je u početku podržao bojkot, a kasnije izašao na lokalne izbore u Šapcu i sada poziva opoziciju i građane na predizborne po uzoru na Mađare u Budimpešti.

Verujem da tako možemo da ostvarimo pobedu na predstojećim izborima u Beogradu. To je put. Ne razumem zašto je to neprihvatljivo ljudima u opoziciji – istakao je Zelenović.

Prema njegovom rečima, sebe ne može ni u jednoj situaciji da zamisli uz Aleksandra Vučića, niti sebe vidi kao kandidata za predsednika Srbije, niti za gradonačelnika Beograda.

„Mene zanimaju parlamentarni izbori“, dodao je Zelenović.

Novu epizodu DLZ možete da pogledate već od 20 sati na našem portalu, a televizijska premijera je u 23 h na TV Nova S. Reprizni termini su u četvrtak od 10,30 i u subota od 23h.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar