Milan Dumanović u DLZ: Sve ćemo ih pohapsiti

Podcast 21. apr. 202111:1814 komentara
Podeli:

Nekadašnji pripadnik Odeljenja za tajno praćenje Ministarstva unutrašnjih poslova Milan Dumanović gost je večerašnjeg izdanja DLZ.

Na mnoga pitanja znatiželjnog dvojca Dumanović je odgovorio, od pada helikoptera, preko udesa na naplatnoj rampi kod Doljevca i Jovanjice, do poslednje afere sa Palmom u Jagodini. Vidojković i Kulačin su kao suncem opareni posle saznanja da, tokom njegovog angažmana u MUPu nisu bili pod merama, jer verovatno nisu bili zanimljivi, ali to je bilo odavno ine možeda kaže kakva je sada situacija.

– Od 2014. godine bezbednosni sistem Srbije je angažovan protiv političkih protivnika. Nijedna afera, nijedan krivac, neće biti uhapšen i sankcionisan dok je na čelu države Aleksandar Vučić, pa ni Dragan Marković Palma – rekao je on.

Dumanović je dodao da će se sve promeniti kada na vlasti više ne bude bio Aleksandar Vučić.

– Ja svima njima obećavam veliku Bunga-Bunga žurku i to u zatvoru. Sve ćemo ih pohapsiti – porućio je u dva navrata Dumanović.

Novu epizodu DLZ možete da pogledate na našem portalu već od 20 sati, a televizijska premijera na TV Nova S je u 23 sata. Reprize su u četvrtak u 10,30 i u subotu u 23 sata.

Komentari

Vaš komentar