DLZ i Mladen Mrdalj: Podkast uzvraća udarac!

Podcast 29. sep. 202119:58 > 20:01
Podeli:

Posle šestodnevne ofanzive režima iz medijskog smeća najvećeg kalibra, dvojac bez kormilara Kulačin - Vidojković vraća se neoštećen na naš portal, s novom epizodom podkasta "Dobar loš zao"!

Kao što možete da pretpostavite, veći komad prvog dela emisije posvećen je pažnji koju je jedan delić prošle epizode izazvao kod državnog vrha. Ponosni sami na sebe, autori su obradili kompletnu režimsku kampanju protiv njih, s posebnim osvrtom na pominjanje u drugom dnevniku RTS i Hit šit, u kom je Aleksandar Vučić bio glavna zvezda, a naš podkast glavna meta. Nije izostalo slavlje zbog povlačenja fašističkog predloga zakona o policiji, kao i zbog ukidanja pritvora uzgajaču paradajza, Predragu Koluviji.

U drugom delu emisije, gost je bio Mladen Mrdalj, politikolog na privremenom radu u Uzbekistanu. On je javno izneo neka nova i originalna rešenja za smenu režima, prepričao je kako je opozicija reagovala na njegove predloge, a i utvrdili smo bez sumnje da li je Mrdalj „naš ili njin“.

U Magarećem kutku moći ćete da vidite Šešelja.

Uživajte u novoj epizodi DLZ, samo na našem portalu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar