Dobro došli u novu epizodu nesvrstanog podkasta "Dobar loš zao"! Autori Nenad Kulačin i Marko Vidojković pretresli su do najsitnijih detalja sve virusne pandemije do kojih može doći zahvaljujući Samitu nesvrstanih, održanom bez epidemiolpških mera u svetskom epicentru zaraze kovidom 19.

Došli su i do zaključka da su policijski inspektori koji su otkrili „Jovanjicu“ direktni krivci za ubrzani proces metamorfoze Aleksandra Vučića iz lažnog demokrate u otvorenog mafijaškog diktatora, zato što se zna ko će prvi da nadrlja u toj bliskoj mračnoj srpskoj budućnosti.

Zbog Pandora papira Austrija ostala bez Kurca, a Srbija i dalje neguje sve svoje krimose u udobnim foteljama, bez obzira na potpunu ogoljenost njihovih nedela. Komunjara i pop to su srca dva, ljubili se grlili sve do pola dva, a kad prošlo pola dva, Porfirije dao orden Vučeliću.

Gost DLZ je istoričar, diplomata i petooktobarski revolucionar Milan St Protić, intelektualac superteške kategorije. St je sa autorima i publkom podelio dve istorijske anegdote sa teranjem u majčinu. Analizirao je buduće diplomatske poteze novog američkog čoveka za zapadni Balkan, Gejba Eskobara, da bi zatim održao jedno malo predavanje o tome kako smo zapravo zaslužili ono što nam se dešava, te da izbor koji Srbija čini, a to je saginjanje pred milostinjom koju deli mafijaški režim, ravnodušnost prema smrtonosnoj zarazi i pristanak na izborne antiuslove, neizbežno vodi ka istorijskom trenutku u kom će biti „dockan“ za sve nas.

U Magarećem kutku možete videti i čuti Čaleta kako se prema smrti naših sunarodnika odnosi kao prema kokicama u bioskopu.

Uživajte, DLZ samo na našem portalu!

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (17)