DLZ i Dejan Žujović: Vuline, gde si (se) radio?

Podcast 06. okt. 202119:57 > 21:01
Podeli:

Dobro došli u novo izdanje podkasta “Dobar loš zao”! Nenad Kulačin i Marko Vidojković su i dalje (fizički) neoštećeni, pretnje režimskih podrepaša i dalje pljušte, polako se prelivajući iz virtuelnog u stvarni svet. To, naravno, nije bila prepreka za proslavljanje nove epske pobede Aleksandra Vučića na Kosovu, ovog puta sa 500 prema nula, u prevodu: preko srpskih simbola na srpskim tablicama lepiće se kosovske nalepnice. Bravo, predsedniče!

Neizbežan je bio osvrt na Vučićevo magično ozdravljenje i hitanje u Dubai, uz pretpostavku da su mu prtljag bili koferi puni sumnjivo stečenog novca. Gde je novac, tu su i 24 stana u Bugarskoj, a gde su stanovi u Bugarskoj, tu je i Siniša Mali. Pandora papiri su potvrdili ono što smo inače svo znali. Na kraju prvog dela emisije postavilo se pitanje kuda ide Mile Ronhil Dodik u najnovijoj podeli karata na političkoj sceni Republike Srpske.

Uvaženi pulmolog i borac za slobodu, kome je crvena kovid zona druga kuća, Dejan Žujović, bio je gost progonjenog dvojca. Tradicionalno su zajednički obeležili najnoviji talas pandemije u Srbiji, s tom razlikom što je dr Žujović prošli put predvideo da će treći talas trajati do marta, a za četvrti tvrdi da će trajati beskonačno. Štaviše, doktor je ubeđen da prisustvujemo najvećem pokolju stanovništva Srbije od drugog svetskog rata, koji su detaljno isplanirali „momci sa Dedinja“. Dr Žujović je govorio o trećoj dozi vakcine, ali i o srpskoj opoziciji. Državnom vrhu je uglavnom poručivao: „Recite ne – kokainu“.

U Magarećem kutku videćete ministra Vulina koji nije poslušao preporuku dr Žujovića, usled čega je na nacionalnoj frekvenciji napuklim tenorom pretio hapšenjem našim voditeljima. A, pojavio se i Sima Spasić sa kačketom.

Najčuveniji podkast u regionu, DLZ, samo na našem portalu. Uživajte!

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar