Čedomir Čupić u DLZ: Jedinstvena lista pobeđuje u Beogradu

Podcast 04. maj. 202209:13
Podeli:

Profesor dr Čedomir Čupić gost je 209. izdanja prvog srpskog političkog špageti isterna Dobar, loš, zao.

On je nedavno predložio formiranje Saveta za opoziciju koji bi za cilj imao ujedinjenje opozicije za predstojeće izbore u Beogradu, ako ih bude bilo. On je u DLZ odgovorio, tim povodom, da li je opoziciji u Srbiji potrebniji konzilijum od Saveta.

– Savet bi činile tri nestranačke ličnosti, dokazane u svojim oblastima, kao i predstavnici svake opozicione stranke koje bi imale zadatak da se opozicija ujedini, rešavalo međustranačke probleme, borbu za povratak medija na pravi put, kao i sređivanje biračkih spiskova. Taj Cavet bi bio „nad-telo“ savetodavnog karaktera, a ne neko ko bi komandovao – kaže Čupić.

Prema njegovim rečima, tako ujedinjena opozicija bi imala šanse da pobedi na izborima za Beograd koje je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Više kolona nije donelo rezultat. Ako opozicioni lideri toga nisu svesni, staviće sebi tačku na političke karijere. Ponovo bih predložio Vladetu Jankovića za kandidata za gradonačelnika Beograda – ističe Čupić.

Šta profesor Čupić misli o Vladi nacionalnog jedinstva, Ani Brnabić kao premijeru i skradnom jutarnjem programu nacionalnoj frekvenciji, pogledajte već od 20 sati na našem portalu.

Bonus video: Podcast DLZ i Rade Radovanović

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar