Aleksić: Andrej u sudnici, kao Aleksandar u Predsedništvu

Podcast 30. jun. 202111:32 > 11:58
Podeli:

Potpredsednik Narodne stranke i jedan od onih koji su se odazvali pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da dođu i da ga linčuju Miroslav Aleksić gost je večerašnjeg izdanja Dobar, loš, zao.

On je do tančina ispričao, hladne glave, kako je i koliko je neprijatno izgledao susret sa predsednikom Srbije.

„Svašta smo očekivali, ali ono što smo doživeli nije normalno. Mi smo u Predsedništvo i krenuli sa idejom da ga pitamo da li je normalan i uverili smo se iz prve ruke da nije. On se sjurio niz stepenice, u pratnji trojice pripadnika Kobri, i uneo se u lice Vuku Jeremiću nazivajući ga devojčicom i onim drugim izrazom koji ja ne mogu da pomenem. Nekoliko puta je krenuo uz stepenice i vraćao se. Radi se o izuzetno opasnom ponašanju“, rekao je Aleksić.

On je naglasio da su odlaskom u Predsedništvo hteli da pokažu da ne postoji razlog da se bilo ko plaši predsednika Srbije i da je on zapravo jedan veliki plašljivko.

„Slično se ponašao i njegov brat u sudnici. Vrištao je i vređao mog advokata i mene. Doduše, za nijansu normalnije“, napomenuo je Aleksić i dodao da je posao sa Jovanjicom započet još 2011. godine.

Prema njegovim rečima, na sledećim izborima NS sebe ne vide u koaliciji u kojoj bi bili i oni koji su prekršili bojkot.

„Ako su se zalagali za bojkot, pa izašli na izbore, šta je nama garancija da po dolasku na vlast neće sklopiti neki dogovor sa, na primer, Željkom Mitrovićem. Revanšizma mora da bude prema svim pripadnicima Vučićevog režima“, naglasio je potpredsednik NS.

Novu epizodu DLZ možete da pogledate već od 20 sati na našem portalu, a televizijska premijera je u 23h na Nova S.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar