Foto: Kathleen Finlay / ImageSource / Profimedia

Samo da ne pere sudove.

Hrvatski mediji preneli su Facebook status bivšeg poslanika Ivana Pernara u kojem se požalio da već neko vreme ne može da pronađe ženu. Kad pročitate šta vidi kao razlog, biće vam jasno zašto.

„Već neko vrijeme imam problem za naći ženu, svaki put kad upoznam neku simpatičnu ženu, ili je ljevičarka, ili ako nije ima tu priču da i muško treba prati suđe.

Ja kad vidim da žena smatra da muško treba prati suđe, smatram da jednostavno ne poštuje dovoljno muškarca. Uopće nije stvar u pranju suđa, nije to meni neki problem (ionako ga trenutno sam perem), nego jednostavno mislim da je to stvar poštovanja nekakvog.

Radije ću bit sam nego sa ženom koja ne želi prat suđe.

Inače, odnos s bivšom iz Karlovca je bio odličan sve do trenutka kad nisam uzeo spužvu u ruke, imam osjećaj da je tada izgubila poštovanje i da je to bio početak našeg kraja.
Da mogu vratit vrijeme u nazad, ne bi to sigurno napravio.

Dakako, neki spominju u komentarima da bi perilica trebala prat suđe i to stoji, ali objašnjavam da je stvar principa to nekog. Mislim da ako žena stvarno voli nekog i da joj je stalo do nekog, da joj neće bit problem stavit suđe u perilicu“, navodi Pernar.

Njegov status proširio se društvenim mrežama, uglavnom se smeju i muškarci i žene komentarišući da „nije lako biti Pernar“, međutim, neke je i isprovocirao da uđu u raspravu o rodnim ulogama.

Pročitajte još:

Aktivistkinje uglavnom ne žele da pridaju pažnju ovom „ispadu“, ali poslanica Rada Borić koja se godinama bori za prava žena dala je komentar.

“Posve je jasno zašto Pernar ima ‘problem za naći ženu’, kako sam navodi. Ukoliko svoje razumijevanje odnosa između žena i muškaraca svodi na važnost pranja suđa, tj. da će žene time pokazati i dokazati (ili zaslužiti?) poštovanje, dok god misli da se poštovanje ogleda u sjaju tanjura ili izribanoj zdjeli ili isključivo ženinom spremanju suđa u suđericu, a ne npr. u uzajamnoj podršci, dijeljenju, uključujući i podjelu poslova u kući, teško da će naći ženu”, poručila je Borić, a prenosi  Zagreb info.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar