Kika Foto: Ana Miladinović

Glumica, pop pevačica i kantautorka Kristina Kika Jovanović predstaviće sa svojim bendom KIKA novi album „Na ivici mogućnosti“ na koncertnoj promociji, koja će biti održana u četvrtak, 9. marta u 21 čas, u Zappa Bazi.

Nagrađivana glumica Kristina Kika Jovanović u svet muzike je uplivala kao prateći vokal benda E-Play, a njene nastupe karakteriše neverovatna energija koja je podržana sjajnim muzičarima koji doživljaj svirke uživo uzdižu na najviši nivo. Sa bendom KIKA objavila je prvi studijski album „Posledica puberteta“, a nakon toga i samostalni „Na ivici mogućnosti“.

Članovi alternativnog pop benda KIКA su Andreja Jovanović (bubanj), Matija Anđelković (klavijature) i Branko Spasić (bas gitara). Gost na albumu „Na ivici mogućnosti“ je Aleksandar Sedlar, a mastering za pesme je radio Goran Antović.

Povodom nastupa i proslave prvog rođendana albuma, Kristina Kika Jovanović je izjavila:

– Svirke koje smo do sada imali ostavljale su nas punog srca jer je publika divno reagovala na pesme, prihvatila nas i odvela u sasvim treću dimenziju. Na koncertu ćemo izvoditi pesme sa albuma, kao i premijerno nekoliko novih numera. Uz saradnju sa izdavačkom kućom Long Play i uz podršku SOKOJ-a, muzika KIKA benda je napustila papir, stan, studio i sada je dostupna svima.

Album „Na ivici mogućnosti“ je propraćen sa dva spota i vizualima. Spot za pesmu „Pokvarila“ režirala je Ana Miladinović, a „U mraku“ Jelena Pavlović. Vizuale za preostale singlove sa albuma je radila vizuelna umetnica Maja Đorđević.

Bonus video: Nastasja Kinski primila Zlatni pečat Jugoslovenske kinoteke 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar