Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Spektakularni nastupi di-džejeva poput Adama Bejera, dvojca Pan-Pot, te Traumera, Klare Kuve i Džejmija Džounsa, obeležili su prve dve večeri Love festa koji se zatvara večeras, a posebnu pažnju festivalske publike privukao je štand Nova.rs i slogan "Nova peRSpektiva jezika ljubavi".

Nova.rs ima specijalno mesto na ulazu na stejdž „99“ gde je smešten naš wall, a tokom celog dana na H2O bini, kao i na šetalištima Vrnjačke banje deljene su dnevne novine „Nova“ i „Danas“, kao i nedeljnik „Radar“. Različite generacije rado su prilazile tražeći primerak za sebe.

Brojni posetioci festivala su tokom dana punili baterije i kraj bazena slušajući sjajne di-džejeve, ali i čitajući naše listove.

Tuborg Lovefest , deljenje novina Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Najveću pažnju, ipak, privukao je naš wall, te su se tokom cele noći kraj štanda Nova.rs stvarali redovi mladih koji su se utrkivali ko će pre da se potpiše, ostavi neku poruku ili podeli sećanje sa prošlih festivala.

I poslednje veče Tuborg Love Festa, kada publiku očekuju nastupi legendarnih di-džejeva Honey Dijon i Laurenta Garniera, Nova.rs biće neizostavni deo magije festivala prenoseći svojim tekstovima kao i na štandu sa lica mesta na najbolji način slogan “Nova peRSpektiva jezika ljubavi”.

Tuborg Love fest će tokom tri dana ugostiti preko 100 izvođača i hiljade ljudi sa svih strana sveta.

Bonus video: Lovefest na bazenu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar