Podeli:
Foto: Screenshot / Youtube / LIFE OF KEASY

Američki košarkaš Ajk Judano je otkrio da je tokom boravka u Avelinu doživeo šok od trenera Nenada Vučinića.

On je istakao da se u Italiji suočio sa situacijom u kojoj je trener koji poseduje pasoše Srbije i Novog Zelanda koristio neprimeren način da motiviše ekipu.

PROČITAJTE JOŠ

“Trener… O, Bože… Skoro sam zaboravio na to. Prva utakmica… Kako sam to zaboravio… Prva utakmica u Avelinu, igrali smo u Trentu, gubili smo na poluvremenu. Ulazimo u svlačionicu i trener počinje da luduje… Rekao je da treba da igramo kao “crnci”. Mi smo bili u fazonu, kao šta? Taj lik nam je rekao da treba da igramo kao “crnci”? Kao, šta? Bio sam u tom timu tek 48 sati…”, naveo je Judano.

On je istakao da je cela ekipa bila u šoku.

“Nemoguće da je to rekao… Još on nije ni crn, on je Srbin! Bilo je ludo, ne znam kako je izašao iz svlačionice čitav… Znao je da je uprskao stvari, ali nije mogao ništa da uradi. Srećan je što ga nismo prebili tu. Nema izgovora. Nema pravo da govori to”, rekao je Judano.

Kako je naveo, nedelju dana kasnije Vučinić je dobio otkaz.

“Sve što se desilo je potpuno novi nivo s*anja… Rekao je to i mislio je da je to u redu… Novi trener je promenio stvari, razumeo je kako ko od nas treba da igra i igrali smo bolje”, istakao je Judano.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar