Obradović: Aktuelna vlast u Beogradu sigurno gubi, spremaju se za izborne krađe

Emisije 26. mar 202222:29
Podeli:
Boško Obradović, gost, emisija Pregled dana Newsmax Adria
Boško Obradović Foto: Newsmax Adria

Lider pokreta Dveri i predsednički kandidat koalicije Patriotski blok Boško Obradović bio je gost u današnjem "Pregledu dana", gde je govorio o medijskom prostoru koji ima opozicija, kao i o tome na koji način vlast priprema teren za izborne krađe.

Kada je reč o predizbornoj kampanji, Obradović kaže da nema ravnopravnosti među kandidatima u medijima, a pogotovo na javnom servisu.

„Radio televizija Srbije u svojim udarnim večernjim terminima na RTS 1 neće organizovati nijedno predstavljanje predsedničkih kandidata i njihovog programa, niti jednu jedinu debatu između osam kandidata za predsednika Srbije i to je prosto šokantno“, rekao je Obradović, dodavši da u svim državama sveta mogu da na osnovu debate odluče za koga će glasati, ali građani Srbije tu priliku nemaju, osim ako se do ozbora „nešto čudesno ne promeni“.

Kada je u pitanju pristizanje glasačkih listića na adrese gde na kojima ne žive oni kojima su listići namenjeni, Obradović ističe da vlast nema odgovor na to pitanje, a isti je slučaj i sa nemogućnošću za glasanje na Kosovu i Metohiji.

„Građani na Kosovu i Metohiji će moći da glasaju van mesta prebivališta, na nekim paralelnim biračkim spiskovima, što otvara ogroman prostor za izborne neregularnosti. Kada tome dodate medijsku kampanju Aleksandra Vučića koji 24 sata dnevno zloupotrebljava sve državne resurse, onda vidite da se tu nešto dešava“, kaže Obradović, rekavši da misli da vlast shvata da ne „stoji tako dobro“, pogotovo u Beogradu gde, prema njegovim rečima, sigurno gubi, te spremaju prostor za izborne krađe.

Ceo razgovor pogledajte u videu:

 

****

BONUS VIDEO Boško Obradović o kriminalu i korupciji u vrhu vlasti

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar