Podeli:
Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Sedamnaestogodišnji V. J, uzorni mladi sportista pred kojim je bila blistava golmanska karijera, pre desetak dana brutalno je pretučen u Pirotu od strane nekoliko svojih vršnjaka.

Težina zadobijenih povreda, posebno na glavi, bila je takva da je samo pravovremenom reakcijom lekara u Nišu sprečen najgori ishod.

Roditelji V.J. i dalje su u šoku i neverici, ali su ipak odlučili da javno progovore o napadu s ciljem da apeluju da, ukoliko je moguće, ovakvih slučajeva više ne bude, prenose “Pirotske vesti”.

V.J. je teško pretučen pre 13 dana. Njega su zverski pretukla šestorica vršnjaka. Mladić je sa teškim telesnim povredema glave prevezen na odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra Niš gde je samo pravovremenom intervencijom lekara izbegnut fatalan ishod.

Njegove prognoze i dalje su neizvesne, a ono što je izvesno to je da ga očekuje dug period oporavka.

“Naš sin je golman omladinaca Fudbalskog kluba Radnički Pirot, a bio je i član mlađih kategorija fudbalske Reprezentacije istočne Srbije. Sa suprugom smo i dalje u šoku i teškom psihofizičkom stanju, a oporavak će biti dugotrajan. Ovim obraćanjem, a za šta imamo podršku ogromnog broja roditelja dece sa kojima se naš sin druži, želimo da apelujemo na celokupno društvo ali i na sve roditelje kako bi se budući slučajevi poput ovog kome je naš sin bio žrtva i teško pretučen, sprečili”, kaže za Pirotske vesti Tomislav J., otac maloletnog V.J.

V.J. je teško pretučen u noći između subote i nedelje, pre dve nedelje, kada su ga, iz potpuno nerazumljivih razloga, pretukla šestorica vršnjaka, među kojima su i tri punoletna naša sugrađanina. V.J. je sa, po život opasnim povredama glave, krvarenjem na mozgu, transportovan u Niš.

Brutalni napad na V. J. snimljen je i kamerama video nadzora , a istraga oko ovog slučaja koji je potresao sve, a posebno roditelje tinejdžera, je u toku.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar