Veče sa Ivanom Ivanovićem: Gost Milena Radulović

Emisije 12. apr. 202108:09 > 08:40
Podeli:
Milena Radulovic Emisija Vece sa Ivanom Ivanovicem
Milena Radulović u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem Foto:Ivan Dinić/Nova.rs

Glumica Milena Radulović bila je gošća u emisiji Ivana Ivanovića koja se emituje svakog petka u 22 časa na televiziji "Nova S".

Milena je govorila o svom novom ruskom filmu, detinjstvu, odrastanju, ali i o seksualnom zlostavljanju koje je prošla u školi glume, kod ozloglašenog profesora Mike Aleksića.

PROČITAJTE JOŠ:

Glumica Milena Radulović bila je gošća u emisiji Ivana Ivanovića koja se emituje svakog petka u 22 časa na televiziji „Nova S“.

“Nisam mogla ni da zamislim, kada sam odlučila da moja prijava ne bude anonimna, već potpisana imenom i prezimenom, da će se dogoditi ovakva revolucija. To, nažalost, govori da je toliko dubinski prisutno u našem društu, to seksualno nasilje. To izgleda kao neka potpuno nova potegnuta tema, a moj iskaz govori da je ona prosto tu sve vreme. Teško je govoriti o ovoj temi, jer to nije nešto na šta vas roditelji upozore, jer se ovo dešava od strane vrlo bliske osobe, a to mogu biti i najbliži članovi naše porodice. Zlostavljači to pripremaju jer su svesni šta će uraditi, i onda je jako teško da shvatimo koliko je to strašno. Strašnije je da se suočimo s tim nego s nekim manijakom koji izleti i napadne vas. Društvo je bilo suštinski spremno za ovu temu, što je nešto što me je jako obradovalo. Spremno da je čuje i da polako radimo na tome”, rekla je glumica…

Ceo razgovor Milene Radulović sa Ivanom Ivanovićem možete pogledati u video snimku na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar